Podcast

 

EPISOD #3 – JOEL FORSSELL

I den tredje episoden av säsong 1 av podcasten Musik i Film möter vi Kompositören och Manusförfattaren Joel Forssell. Joel är en ung, lovande och ttbildad på Gotlands tonsättarskola. Han har bland annat gjort musik till ett prisbelönt dataspel och jobbat i genrer som thriller, fantasy och drama. Som manusförfattare utvecklar Joel två TV-serier, han är en av författarna som skrivit filmen Vitt Skräp och flertalet kortfilmer. I podden pratar Joel bland annat om sin syn på att vara ung i branschen, ups and downs, sina olika “hattar” och mycket mer.

Podcasten Musik i film är producerad av Simon Köllewww.simonkolle.com (med hjälp av Joel Forssell). Vinjetten och de olika musiksnuttarnai podcasten är från Interludium I (även kallad Kattis Strof) som är skriven av Simon Kölle (orkestrerad av F. Högberg) och framförd live på Skansen av Sveriges Radios Symfoniorkester.

För mer information om bransch och intresseorganisationen Musik i Film se www.musikifilm.se som också finns på facebook och på flera andra sociala plattformar.

Mer om Joel hittas på www.joelforssell.com

EPISOD #2 – RICHARD JARNHED

I den andra episoden av säsong 1 av podcasten Musik i Film möter vi regissören och manusförfattaren Richard Jarnhed. Richard är aktuell med regi och manus till Svartsjön säsong 2, har regisserat 6 olika serier, skrivit manus, jobbat på över 400 reklamfilmer och har en gedigen bakgrund inom film&  TV-branschen sedan tidigt 90-tal.
I podcasten pratar Richard bland annat om sin bakgrund, sina första steg in i branschen där Colin Nutley spelade en stor roll, om vad som inspirerar och en massor om musikens betydelse i film men också i hans liv.
Podcasten Musik i film är producerad av Simon Köllewww.simonkolle.com (med hjälp av Joel Forssell). Vinjetten och de olika musiksnuttarna i podcasten är från Interludium I (även kallad Kattis Strof) som är skriven av Simon Kölle (orkestrerad av F. Högberg) och framförd live på Skansen av Sveriges Radios Symfoniorkester. För mer information om bransch och intresseorganisationen Musik i Film se www.musikifilm.se som också finns på facebook och på flera andra sociala plattformar.

Mer om Richard hittas på www.jarnhed.com

Grafisk design av Joel Forssell


EPISOD #1 – JON EKSTRAND
I den första episoden av säsong 1 av podcasten Musik i Film möter vi filmkompositören Jon Ekstrand. Jon är aktuell med musik till filmen Borg/McEnroe, Hollywood-filmen Life, serien Alex och har gjort musik till bland annat Snabba Cash-filmerna, Hamilton: I nationens intresse, Child 44, serien Farang och mycket mer. I podcasten pratar Jon om inspiration, hur han jobbar, om hans ups & downs i Hollywood för att bara nämna en del.

Podcasten Musik i film är producerad av Simon Kölle (med hjälp av Joel Forssell). Vinjetten och de olika musiksnuttarna i podcasten är från Interludium I (även kallad Kattis Strof) som är skriven av Simon Kölle (orkestrerad av F. Högberg) och framförd live på Skansen av Sveriges Radios Symfoniorkester.

För mer information om bransch och intresseorganisationen Musik i Film se www.musikifilm.se som också finns på facebook och på flera andra sociala plattformar.

Grafisk design av Joel Forssell